Mogelijkheden

Littekens, acnéletsels én zwangerschapsstriemen verwijderen bij Asthetiek

Welkom bij Asthetiek, gevestigd in Mol, we zijn voortdurend bezig met niet-chirurgische huidverjonging en verbetering door middel van onze revolutionaire HIFU CFU laser. We begrijpen dat littekens, acnéletsels, en zwangerschapsstriemen niet enkel uiterlijke imperfecties zijn, maar ook diepe emotionele echo's kunnen hebben. Daarom hanteren we een frisse en positieve aanpak om deze huidproblemen effectief te behandelen.


Nieuwe hoop voor het verwijderen van littekens

In onze strijd tegen ontsierende littekens, die vaak een gevolg zijn van chirurgische ingrepen, ongelukken, zwangerschap of acne, biedt onze HIFU CFU laser een lichtpuntje aan de horizon. Deze geavanceerde technologie maakt het mogelijk om littekens te verwijderen op een manier die zowel veilig als niet-invasief is, waardoor uw huid gladder, egaler en vrij van littekens wordt.De wetenschap achter littekens verwijderen

De techniek maakt gebruik van geconcentreerde geluidsgolven die diep in de huid doordringen om de productie van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Dit proces helpt bij het natuurlijke genezingsproces en maakt het mogelijk om littekens effectief te verwijderen zonder enige vorm van chirurgie.
Download folder


Getuigenissen en tastbare resultaten

Onze cliënten getuigen over de opmerkelijke resultaten na de behandeling, waarbij littekens zichtbaar verwijderd worden. Hun verhalen dienen als bewijs van de effectiviteit van onze aanpak en technologie.

Littekens verwijderen?

Overweegt u littekens, acnéletsels of zwangerschapsstriemen te verwijderen of wenst u meer informatie? Maak een afspraak in onze praktijk in Mol voor een consultatie. We overlopen graag samen met u al uw vragen.

Strijden tegen acnéletsels met HIFU CFU laser

Acné staat bekend om de sporen die het achterlaat, echter met Asthetiek's HIFU CFU laserbehandeling kunnen we nu acnéletsels verwijderen. Onze methode richt zich op de onderliggende oorzaken zonder gebruik van chemicaliën of invasieve ingrepen, en levert verbluffende resultaten.

Doorbraak in het verwijderen van acnéletsels

Deze technologie heeft een revolutionaire doorbraak betekend in de manier waarop we acnéletsels verwijderen. Het herstel van de huid is zachter, natuurlijker en zonder het risico op huidbeschadiging.

Persoonlijk en empathisch consultatieproces

Asthetiek zet een persoonlijke benadering centraal, waarbij we luisteren naar uw verhaal en samen werken naar een huid die vrij is van acnéletsels.

Zwangerschapsstriemen verwijderen: een nieuwe start

Zwangerschapsstriemen zien als een badge of een eer is mooi, maar niet iedereen voelt zich comfortabel met deze visuele herinneringen. Onze behandeling zijn een veilige en effectieve manier om zwangerschapsstriemen te verwijderen, wat leidt tot een gladder en steviger huidbeeld, inclusief versteviging décolleté. 


HIFU CFU's rol in het verwijderen van zwangerschapsstriemen

De precisie en veiligheid van de HIFU CFU laser maken het de ideale oplossing voor het doeltreffend verwijderen van zwangerschapsstriemen, met weinig tot geen hersteltijd.


Boost zelfvertrouwen met een egale huid

Bij Asthetiek richten we ons niet alleen op het verwijderen van zwangerschapsstriemen, maar streven we ernaar om het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten door een gezondere, egale huid te realiseren.
Voel je opnieuw stralend en zelfverzekerd

Bij Asthetiek begrijpen we dat uw huidverhaal uniek is. Met onze HIFU CFU laser bieden we een veilige, niet-invasieve oplossing voor iedereen die droomt van een huid vrij van littekens, acnéletsels en zwangerschapsstriemen. Ontdek hoe we littekens, acnéletsels en zwangerschapsstriemen effectief verwijderen, zonder chirurgische ingrepen.

Resultaat & hersteltijd

Resultaat: Bij de behandelingen van littekens en zwangerschapsstriemen zijn 2 beurten aan te raden met een tussentijd van 1 maand. Bij acnéletsels zijn 2 behandelingen nodig met een tussentijd van 3 maanden.

Hersteltijd: De roodheid en lichte zwelling verdwijnt vrij snel na de behandeling, al varieert dit van persoon tot persoon.

Prijs

Vanaf 100€ afhankelijk van de behandelde zone.
Op zoek naar verjonging?

Maak een afspraak bij Asthetiek in Mol en kom langs in onze praktijk. We bekijken samen met u wat niet-invasieve verjonging voor u kan betekenen.
Bekijk ook