Mogelijkheden

Slappe huid behandelen of verwijderen zonder operatie bij Asthetiek in Mol

Bent u op zoek naar een natuurlijke, veilige methode om slappe huid te behandelen of verwijderen zonder operatie?


Natuurlijke huidverstrakking zonder chirurgische ingrepen

Heeft gewichtsverlies of een zwangerschap uw huid minder strak gemaakt? Asthetiek in Mol, onder leiding van de deskundige An Stevens, biedt een revolutie in huidverzorging met onze HIFU CFU laser. Dit is uw kans om op niet-chirurgische wijze de jeugdigheid van uw huid te herstellen.Ontdek de kracht van HIFU CFU laser bij behandelen van slappe huid

Bij Asthetiek geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid. De HIFU CFU laser, een vooruitstrevende technologie, is uw sleutel tot het effectief behandelen van slappe huid zonder de noodzaak voor operaties of niet-invasieve liposuctie. Deze methode maakt gebruik van ultrageluidsgolven die diep in de huid doordringen, waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Liposuctie, hoewel populair als een cosmetische ingreep voor vetverwijdering, heeft ook negatieve kanten die het overwegen waard zijn. Hieronder volgen vier nadelen van liposuctie:
  • Risico op asymmetrie: Liposuctie kan leiden tot ongelijkmatigheden in het behandelde gebied, waardoor de huid er ongelijk en niet-uniform uit kan zien
  • Hersteltijd en bijwerkingen: Na de operatie kunnen patiënten last hebben van blauwe plekken, zwellingen, en pijn, wat het dagelijks leven tijdelijk kan beïnvloeden
  • Geen garantie op permanente resultaten: Vetcellen die verwijderd zijn, kunnen niet terugkomen op de behandelde plekken, maar gewichtstoename kan ervoor zorgen dat vet zich ophoopt in andere delen van het lichaam
  • Kosten: De kosten van een liposuctie kunnen hoog zijn en worden vaak niet gedekt door de ziektekostenverzekering, omdat het beschouwd wordt als een esthetische ingreep
Het is belangrijk dat individuen die een liposuctie overwegen, zich bewust zijn van deze potentiële nadelen en een grondige afweging maken wanneer ze overwegen om slappe huid te behandelen of verwijderen. Download folder


Persoonlijke zorg afgestemd op uw huid

Elk huidtype is uniek en vereist gepersonaliseerde aandacht. Bij Asthetiek begrijpen we dat. Daarom ontwerpen we een op maat gemaakte behandeling die afgestemd is op uw specifieke behoeften. Zo verzekeren we u van de meest effectieve behandeling voor uw slappe huid, met resultaten die uw natuurlijke schoonheid benadrukken.

Slappe huid?

Overweegt u een verstrakking van slappe huid of wenst u meer informatie? Maak een afspraak in onze praktijk in Mol voor een consultatie. We overlopen graag samen met u al uw vragen.

Waarom kiezen voor Asthetiek in Mol voor uw huidverstrakking?


Specialist in niet-chirurgische verjonging

Asthetiek, met An Stevens aan het roer, is toonaangevend op het gebied van niet-chirurgische huidverjonging. Onze benadering richt zich op veiligheid, efficiëntie en het bevorderen van uw natuurlijke schoonheid. Als specialist in het behandelen van slappe huid, zorgen we voor zichtbare, langdurige resultaten zonder de risico's van een operatie.

Comfortabele en snelle behandeling

Uw comfort is onze prioriteit. De HIFU CFU laserbehandeling bij Asthetiek is snel, comfortabel en vereist geen hersteltijd. Dit betekent dat u onmiddellijk na uw behandeling uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten, zonder zorgen over hersteltijd.

Ervaar de natuurlijke verjonging bij Asthetiek

Bij Asthetiek in Mol bent u verzekerd van een behandeling die niet alleen uw huid verjongt maar ook uw zelfvertrouwen herstelt. Laat ons u helpen de natuurlijke schoonheid van uw huid te benadrukken, zonder de noodzaak voor invasieve procedures.

Resultaat & hersteltijd

Resultaat: Hiervoor zijn meerdere behandelingen nodig, met telkens een maand tussen om het gewenste resultaat te bereiken.

Hersteltijd: De roodheid en lichte zwelling verdwijnt vrij snel na de behandeling, al varieert dit van persoon tot persoon.

Prijs

Vanaf 250€ afhankelijk van de behandelde zone.
Op zoek naar verjonging?

Maak een afspraak bij Asthetiek in Mol en kom langs in onze praktijk. We bekijken samen met u wat niet-invasieve verjonging voor u kan betekenen.
Bekijk ook