Mogelijkheden

Ontdek vetverwijdering of liposuctie zonder operatie bij Asthetiek Mol

Welkom bij Asthetiek in Mol, waar niet-invasieve liposuctie en vetverwijdering zonder operatie nieuwe betekenis krijgen. Onder het deskundige leiderschap van An Stevens, combineren we de innovatie van de HIFU CFU laser met onze passie voor natuurlijke huidverjonging, om u een veilig alternatief voor traditionele liposuctie te bieden.


Transformeer uw lichaam zonder de angst voor operatieve ingrepen

Veel mannen en vrouwen dromen van een strakker lichaam maar vrezen de operatiekamer. De associatie met lange naalden en het angstbeeld dat zij vormen bij klassieke liposuctie, houdt velen terug. Bij Asthetiek in Mol bieden we een uitweg met onze niet-invasieve liposuctie technieken.Waarom kiezen voor vetverwijdering of liposuctie zonder operatie bij Asthetiek?

Bij ons staat uw welzijn voorop. De nadelen van traditionele liposuctie, zoals langdurige herstelperiodes, risico’s op infecties, en de angst voor ongelijkheden, worden met onze vetverwijdering zonder operatie vermeden.
Download folder


Niet-invasieve liposuctie: Een persoonlijke benadering

Het krachtige alternatief, vetverwijdering zonder operatie, gebruikt de HIFU CFU laser om vet veilig en efficiënt af te breken, waardoor uw lichaam op natuurlijke wijze gestimuleerd wordt om deze ongewenste cellen te verwijderen. Elke behandeling wordt op maat gemaakt, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en behoeften. We verzekeren niet alleen een zichtbare transformatie maar ook een ervaring waarbij u zich op uw gemak voelt.

Niet invasieve liposuctie?

Overweegt u een liposuctie of vetverwijdering zonder operatie of wenst u meer informatie? Maak een afspraak in onze praktijk in Mol voor een consultatie. We overlopen graag samen met u al uw vragen.

Herontdek uw natuurlijke schoonheid met Asthetiek

Niet-invasieve technieken bieden meer dan alleen liposuctie zonder operatie. Ze herdefiniëren wat mogelijk is in de wereld van huidverjonging en esthetiek, zoals versteviging van je décolleté of een facelift zonder operatie, zonder de risico’s en het ongemak van chirurgische procedures. 

Expertise die het verschil maakt

An Stevens en haar team zijn pioniers in het toepassen van deze state-of-the-art technologieën. Hun expertise in niet-invasieve liposuctie staat garant voor resultaten die niet alleen uw uiterlijk, maar ook uw zelfvertrouwen verbeteren.

Uw veiligheid, onze prioriteit

Asthetiek neemt geen genoegen met half werk. Onze methoden voor vetverwijdering zonder operatie zijn uitvoerig getest en bewezen veilig. We zorgen ervoor dat uw gezondheid nooit in het geding komt terwijl we streven naar de resultaten die u wenst.

Voordelen van samenwerken met Asthetiek

Asthetiek in Mol nodigt u uit om de wereld van esthetische innovatie te verkennen. Laat ons u begeleiden naar een zelfverzekerde, stralende toekomst met ons aanbod van vetverwijdering zonder operatie en niet-invasieve liposuctie diensten.

Resultaat & hersteltijd

Resultaat: Hiervoor zijn meerdere behandelingen nodig, met telkens een maand tussen om het gewenste resultaat te bereiken.

Hersteltijd: De roodheid en lichte zwelling verdwijnt vrij snel na de behandeling, al varieert dit van persoon tot persoon.

Prijs

Vanaf 250€ afhankelijk van de behandelde zone.
Op zoek naar verjonging?

Maak een afspraak bij Asthetiek in Mol en kom langs in onze praktijk. We bekijken samen met u wat niet-invasieve verjonging voor u kan betekenen.
Bekijk ook