Mogelijkheden

Niet chirurgische natuurlijke facelift zonder operatie

Welkom bij Asthetiek, het centrum voor natuurlijke schoonheid in Mol, geleid door An Stevens. Hier combineren we onze passie voor esthetiek met geavanceerde technologieën om jou een stralende en jeugdige uitstraling te bieden, zonder chirurgie. Ontdek hoe onze niet-chirurgische facelift jouw natuurlijke schoonheid kunnen versterken en je zelfvertrouwen een boost kunnen geven.


Beleef de magie van een niet-chirurgische facelift

Bij Asthetiek staat jouw wens voor een frisse, jonger uitziende huid centraal. Wij bieden een unieke niet-chirurgische facelift aan, die gebruik maakt van de revolutionaire HIFU CFU-lasertechnologie. Deze geavanceerde behandeling, speciaal ontworpen voor de moderne vrouw, is de ideale optie voor diegenen die dromen van een facelift zonder operatie.Natuurlijk en veilig

Onze HIFU CFU-laserbehandeling is een toonbeeld van natuurlijke esthetiek. Zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen, werken de golven van de laser samen met het collageen in je huid om deze te vernieuwen en te verstevigen. Het resultaat? Een zichtbaar jongere huid, die nog steeds helemaal jìj is, maar dan verjongd.
Download folder


Duurzame resultaten

Een ander voordeel van onze natuurlijke facelift is de duurzaamheid. Na een reeks behandelingen bereik je een verjongde huid die niet alleen direct strakker en voller aanvoelt, maar die ook op lange termijn blijft verbeteren. Het is alsof de tijd wordt teruggedraaid, maar dan op een geheel natuurlijke en veilige manier.

Niet-chirurgische facelift?

Overweegt u een natuurlijke facelift zonder operatie of wenst u meer informatie? Maak een afspraak in onze praktijk in Mol voor een consultatie. We overlopen graag samen met u al uw vragen.

Waarom kiezen voor Asthetiek?

Bij Asthetiek begrijpen we dat elke vrouw uniek is en haar eigen specifieke huidverzorgingsbehoeften heeft. Daarom bieden we gepersonaliseerde behandelingen aan die specifiek zijn afgestemd op jouw huidtype en esthetische doelen. Onze focus ligt op het aanbieden van effectieve, niet-invasieve verjongingsmethoden die niet alleen je uiterlijk verbeteren, maar ook je geest en zelfvertrouwen opfrissen. Of je nu rimpels rond de mond wilt verwijderen of andere verjongingsbehandelingen zoekt, wij staan voor je klaar. 

Ervaren specialisten

Ons team, onder leiding van An Stevens, is hoog opgeleid en ervaren in het leveren van de beste zorg en resultaten. Wij zetten ons volledig in om jou niet alleen te laten stralen aan de buitenkant, maar je ook van binnen te laten voelen.

 

Een ontspannende ervaring

Bij Asthetiek is het niet alleen over de resultaten, maar ook over de reis ernaartoe. Wij geloven dat elke behandeling niet alleen effectief, maar ook ontspannend en genotvol moet zijn. Onze kliniek is ontworpen om jouw comfort te maximaliseren, waardoor elke sessie aanvoelt als een verwenmoment voor jezelf.

 

Samenvatting en voordelen

Kies voor Asthetiek en ervaar de vele voordelen van een facelift zonder operatie:

Resultaat & hersteltijd

Resultaat: Het duurt even voordat je het resultaat ziet. Na 2- 3 maanden zie je de eerste effecten en deze verbeteren nog tot minstens 6 maanden na de behandeling. Een vervolgbehandeling, 3 maanden na de eerste behandeling is aan te bevelen. Nadien kan je best jaarlijks een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren.

Hersteltijd: De roodheid en lichte zwelling verdwijnt vrij snel na de behandeling, al varieert dit van persoon tot persoon.

Prijs

Vanaf 150€ afhankelijk van de behandelde zone.
Op zoek naar verjonging?

Maak een afspraak bij Asthetiek in Mol en kom langs in onze praktijk. We bekijken samen met u wat niet-invasieve verjonging voor u kan betekenen.
Bekijk ook