Mogelijkheden

Rimpels rond ogen, gelaat en mond verwijderen: uw alternatief voor Botox

Welkom bij Asthetiek in Mol, uw toevluchtsoord voor natuurlijke huidverjonging. Onder leiding van An Stevens, ontpopt Asthetiek zich als dé specialist op het gebied van niet-chirurgische methoden om uw huid te verjongen. Ontdek onze unieke behandeling met de HIFU CFU laser, een state-of-the-art technologie die uw huid laat stralen zonder gebruik van naalden of botox.


Een innovatieve aanpak voor rimpels rond ogen, gelaat en mond te verwijderen zonder Botox

Rimpels, of ze nu uw ogen, gelaat, of mond omringen, worden vaak gezien als tekenen van levenservaring en wijsheid. Echter, voor velen onder ons vormen ze een bron van ergernis. Bij Asthetiek hebben we een niet-invasief programma ontwikkeld dat niet alleen veilig is maar ook uw natuurlijke schoonheid accentueert.Rimpels in uw gelaat verwijderen: Verjong uw uitstraling

Onze HIFU CFU lasertherapie, een krachtige behandeling om rimpels in het gelaat, rimpels rond de ogen en rimpels rond de mond te verwijderen, biedt een verfrissend alternatief voor botox. Zonder de huid te beschadigen, activeert deze methode uw lichaamseigen vermogen om de huid te herstellen en te vernieuwen. Zeg vaarwel tegen rimpels en verwelkom een jeugdigere, frissere uitstraling.
Download folder


Veilig en natuurlijk rimpels rond de mond verwijderen

De zorgen over fijne lijntjes rond de mond worden effectief aangepakt met onze innovatieve techniek. Door nauwgezet de collageenproductie te stimuleren, helpt onze HIFU CFU laser bij het natuurlijk en veilig verwijderen van rimpels rond de mond, zodat uw glimlach weer straalt als nooit tevoren.

Alternatief voor botox?

Overweegt u een alternatief voor botox of wenst u meer informatie? Maak een afspraak in onze praktijk in Mol voor een consultatie. We overlopen graag samen met u al uw vragen.

De voordelen van onze huidverjongingsbehandelingen

Ons alternatief voor botox benadrukt het belang van natuurlijke schoonheid en gezondheid. Zonder de risico's van chirurgische ingrepen kunt u genieten van een strakkere, jeugdiger uitziende huid.

Een duurzame oplossing zonder hersteltijd

In tegenstelling tot chirurgische methoden, biedt onze aanpak een oplossing zonder hersteltijd. Dit betekent dat u onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten, met het vertrouwen dat uw huid er op zijn best uitziet.

Natuurlijke verjonging gestimuleerd door wetenschap

De HIFU CFU laser gebruikt de kracht van ultrageluidsgolven om de diepere lagen van de huid te bereiken, waar het natuurlijke genezingsproces wordt gestimuleerd om rimpels rond de ogen, mond en gelaat te verwijderen. Dit zorgt voor een steviger, gladder oppervlak, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verjongd.

Conclusie: Geniet van een jeugdigere uitstraling

Vertrouw op ons team en de HIFU CFU laser om veilig en effectief rimpels te verwijderen, zonder de noodzaak van invasieve procedures of chemische behandelingen.

Vijf voordelen samengevat Ontdek bij Asthetiek hoe eenvoudig en effectief natuurlijke huidverjonging kan zijn. Laat ons u helpen de tijd terug te draaien op een manier die zowel veilig als natuurlijk is.

Resultaat & hersteltijd

Resultaat: Het duurt even voordat je het resultaat ziet. Na 2- 3 maanden zie je de eerste effecten en deze verbeteren nog tot minstens 6 maanden na de behandeling. Een vervolgbehandeling, 3 maanden na de eerste behandeling is aan te bevelen. Nadien kan je best jaarlijks een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren.

Hersteltijd: De roodheid en lichte zwelling verdwijnt vrij snel na de behandeling, al varieert dit van persoon tot persoon.

Prijs

Vanaf 150€ afhankelijk van de behandelde zone.
Op zoek naar verjonging?

Maak een afspraak bij Asthetiek in Mol en kom langs in onze praktijk. We bekijken samen met u wat niet-invasieve verjonging voor u kan betekenen.
Bekijk ook