Over ons

HIFU - CFU huidverbetering en verstrakking bij Asthetiek

Asthetiek is gevestigd in de praktijk van vaatchirurg dokter Tom Berghmans in Mol. In onze praktijk kan u terecht voor HIFU - CFU huidverbetering en verstrakking, niet-chirurgische, niet-invasieve verjonging.
Contacteer ons
Wat is HIFU – CFU

HIFU (of CFU) is de afkorting van High Intensity Focused Ultrasound, kortweg geluidsgolven zoals bij een echo toestel (maar andere golflengtes en energiewaarden). CFU (Centerless Focused Ultrasound) is de nieuwste variant van deze HIFU CFU toepassingen voor huidverbetering en verstrakking.

Asthetiek HIFU - CFU
Asthetiek HIFU - CFU
Asthetiek HIFU - CFU
Asthetiek HIFU - CFU
Asthetiek HIFU - CFU


HIFU - CFU Elife van Biotec

www.biotecitalia.com
Toestel gemaakt in Europa door firma met meer dan 30 jaar ervaring.
Download folder


Hoe werkt de HIFU - CFU

HIFU of CFU stimuleert op natuurlijke wijze de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid en onderhuid. Deze vezels ondersteunen de struktuur en fundamenten van de huid om de elasticiteit en stevigheid te bewaren.

De HIFU of CFU kan op verschillende dieptes van huid en onderhuid worden gefocused, tot op de onderhuidse bind- en spierweefsellaag, de SMAS (Superficial Musculo Aponeurotic System), het onderhuidse fundament. Deze diepere lagen kunnen met licht- of laser nooit worden bereikt. De geluidsgolven worden op een veilige manier omgezet in warmte waardoor de gewenste weefsels verstrakken en de aanmaak van collageen en elastine worden gestimuleerd.

Met het ouder worden verminderen dit collageen en elastine, wat uitzakkende huid, rimpels, huidveroudering en ongewenste huidplooien geeft. HIFU - CFU zorgt ervoor dat deze collageen en elastine aanmaak een boost krijgt. Als erkende medische indicatie heeft de HIFU of CFU ook hyperhidrosis, of overmatig zweten ter hoogte van de oksels.

Asthetiek is een afdeling van de privé-kliniek van vaatchirurg Dokter Tom Berghmans.Waarvoor kan de HIFU - CFU Elife van Biotec worden gebruikt


Asthetiek HIFU - CFU
Asthetiek HIFU - CFU
Asthetiek HIFU - CFU
Asthetiek HIFU - CFU
Asthetiek HIFU - CFU


Praktisch

Wanneer kan de HIFU of CFU niet worden gebruikt

Hoe bereid ik me voorHoe verloopt de behandelingWat na de behandeling

Na de HIFU - CFU behandeling kunt u wat lichte zwelling, roodheid en/of een gekneusd gevoel ervaren. Het is aan te raden om de eerste 2 dagen het behandelde gebied in te wrijven met een neutrale vochtinbrengende crème of Cicalfate-crème voor geïrriteerde huid, daarna een gezichtscrème zonnefactor 50.

Wij adviseren u zich te houden aan onderstaande nazorginstructies voor het mooiste resultaat:


Resultaat

Het duurt even voordat je het resultaat ziet. Na 2-3 maanden zie je de eerste effecten. Maar gedurende nog 6 maanden na de behandeling zal nog een verdere verbetering zichtbaar zijn.

Om een optimaal effect te bereiken, is zeker een tweede vervolgbehandeling na 3 maanden aan te bevelen. Nadien kan best jaarlijks een onderhoudsbehandeling worden uitgevoerd.

Prijs

Vanaf 150€ afhankelijk van de te behandelen zone.
Op zoek naar verjonging?

Maak een afspraak bij Asthetiek in Mol en kom langs in onze praktijk. We bekijken samen met u wat niet-invasieve verjonging voor u kan betekenen.
Bekijk ook