Mogelijkheden

Versteviging décolleté en hals en lifting décolleté en hals bij Asthetiek

Asthetiek, gevestigd in Mol en vakkundig geleid door An Stevens, biedt een frisse en vrouwelijke benadering voor de versteviging van je décolleté en hals zonder operaties, naalden, botox of fillers te gebruiken. Onze gespecialiseerde HIFU CFU laserbehandeling biedt jou een veilige methode om je schoonheid op natuurlijke wijze te accentueren, zodat je met vertrouwen open blouses, jurken of topjes kan dragen die jouw prachtig décolleté en borsten accentueren. Daarnaast kunnen we ook helpen met het verwijderen van rimpels rond de mond voor een jeugdiger uiterlijk. 


Waarom kiezen voor niet-chirurgische versteviging van décolleté en hals ?

De technologie achter onze behandelingen is ontworpen om zonder invasieve ingrepen een merkbare versteviging en lifting van je décolleté en hals te bieden.Natuurlijke schoonheid accentueren

Onze HIFU CFU laserbehandeling richt zich op natuurlijke verjonging. Dit zorgt voor de stimulatie van collageenproductie, wat een essentiële rol speelt in het verstevigen van de huid rond je hals en décolleté, waardoor tekenen van huidveroudering vervaagt worden.
Download folder


Langdurige resultaten

Naast de onmiddellijke verbetering merken vele klanten dat de verbeteringen in de versteviging en lifting van het décolleté en de hals zelfs na de behandeling blijven doorwerken, waardoor het effect maanden aanhoudt, met een zichtbaar gelift en verfrist uiterlijk als resultaat.

Lifting hals?

Overweegt u een lifting van hals of décolleté of wenst u meer informatie? Maak een afspraak in onze praktijk in Mol voor een consultatie. We overlopen graag samen met u al uw vragen.

Jouw stap naar hernieuwd zelfvertrouwen door een lifting van décolleté en hals

Kiezen voor een behandeling bij Asthetiek betekent dat je de weg inslaat naar een hernieuwd zelfvertrouwen en zekerheid over je lichaam.

Veilig en betrouwbaar

Onze technologie is volledig veilig en goedgekeurd. We zetten sterk in op de nieuwste innovaties en methodes die consistent betrouwbare resultaten leveren voor al onze cliënten.

Het is een niet-invasieve behandeling die geen pijn veroorzaakt en waarbij je meteen weer aan het werk kunt, ideaal voor wie een facelift zonder operatie overweegt. De behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van een verslapte huid rond de hals en décolleté, maar ook voor mensen die hun uiterlijk willen verbeteren zonder dat ze hiervoor onder het mes hoeven te gaan

Persoonlijke zorg op maat

Iedere cliënt is uniek, en zo ook jouw behoeften. Bij Asthetiek wordt elke behandeling op maat gemaakt, met een persoonlijke benadering die jouw individuele schoonheidsdoelen begrijpt en nastreeft.

De vijf voordelen van Asthetiek’s aanpakResultaat & hersteltijd

Resultaat: Het duurt even voordat je het resultaat ziet. Na 2- 3 maanden zie je de eerste effecten en deze verbeteren nog tot minstens 6 maanden na de behandeling. Een vervolgbehandeling, 3 maanden na de eerste behandeling is aan te bevelen. Nadien kan je best jaarlijks een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren.

Hersteltijd: De roodheid en lichte zwelling verdwijnt vrij snel na de behandeling, al varieert dit van persoon tot persoon.

Prijs

Vanaf 150€ afhankelijk van de behandelde zone.
Op zoek naar verjonging?

Maak een afspraak bij Asthetiek in Mol en kom langs in onze praktijk. We bekijken samen met u wat niet-invasieve verjonging voor u kan betekenen.
Bekijk ook