Mogelijkheden

Huidverjonging gelaat en versteviging lichaam bij Asthetiek

Welkom bij Asthetiek, gelegen in het hart van Mol, waar An Stevens en haar deskundig team toonaangevende oplossingen bieden voor huidverjonging van gelaat en lichaam. Met behulp van onze geavanceerde HIFU CFU-lasertechnologie, zetten we de nieuwe standaard voor niet-chirurgische verjonging en huidverbetering. Ontdek een frisse, positieve benadering van schoonheid, waarbij je natuurlijke uitstraling centraal staat.


Huidverjonging gelaat en lichaam met HIFU CFU laser

Asthetiek streeft ernaar om elke vrouw te helpen haar natuurlijke schoonheid te onthullen door middel van veilige, niet-invasieve behandelingen. Onze HIFU CFU-laserprocessen zijn speciaal ontworpen voor diegenen die hun gelaat en lichaam willen versterken zonder de risico's van chirurgie.Versteviging gelaat: Tover je glimlach tevoorschijn

Huidverjonging begint met een strak gezicht. Onze therapieën concentreren zich op rimpelreductie, verbetering van de huidtextuur en vermindering van verzakking. Je zult versteld staan van de natuurlijke versteviging en meer gedefinieerde contouren van je gezicht, wat resulteert in een jeugdiger uitstraling vol zelfvertrouwen.
Download folder


Versteviging lichaam: Omarm je ware schoonheid

Onze HIFU CFU-lasertechnologie pakt niet alleen het gelaat aan, maar helpt ook bij de huidverjonging van het lichaam, inclusief vetverwijdering zonder operatie. Of het nu gaat om de buik, armen, benen of andere gebieden, we richten ons op het vormen en verstevigen van het lichaam, waardoor je je goed voelt in je eigen huid.

Huidverjonging?

Overweegt u een huidverjonging van gelaat of lichaam of wenst u meer informatie? Maak een afspraak in onze praktijk in Mol voor een consultatie. We overlopen graag samen met u al uw vragen.

Persoonlijke zorg op hoog niveau

Bij Asthetiek combineren we technologische innovatie met een persoonlijk zorgmodel. Onder leiding van An Stevens, benaderen we elke behandeling met een frisse, positieve invalshoek, waarbij jouw welzijn en tevredenheid onze hoogste prioriteit zijn.

Samen op weg naar een stralend resultaat

Je unieke schoonheidsreis begint hier, in Mol. Met ons deskundige team en de meest geavanceerde technologieën, creëren we een behandelplan dat volledig op jouw behoeften en wensen is afgestemd. Ervaar de transformatie en zie hoe je huid opnieuw gaat stralen.

Veilig, effectief en ontspannend

Onze behandelingen zijn niet alleen veilig en effectief, maar bieden ook een moment van ontspanning en vernieuwing. Bij Asthetiek zorgen we ervoor dat je elke keer weer met een glimlach vertrekt.

Ontdek de ware schoonheid bij Asthetiek

Kies voor Asthetiek in Mol en ervaar de ultieme combinatie van huidverjonging van gelaat en huidverjonging van het lichaam, samen met de voordelen van versteviging van gelaat lichaam. Laat ons je begeleiden naar de beste versie van jezelf, met behandelingen die niet alleen jouw uiterlijk, maar ook je innerlijk verlichten.

Resultaat & hersteltijd

Resultaat: Het duurt even voordat je het resultaat ziet. Na 2- 3 maanden zie je de eerste effecten en deze verbeteren nog tot minstens 6 maanden na de behandeling. Een vervolgbehandeling, 3 maanden na de eerste behandeling is aan te bevelen. Nadien kan je best jaarlijks een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren.

Hersteltijd: De roodheid en lichte zwelling verdwijnt vrij snel na de behandeling, al varieert dit van persoon tot persoon.

Prijs

Vanaf 150€ afhankelijk van de behandelde zone.
Op zoek naar verjonging?

Maak een afspraak bij Asthetiek in Mol en kom langs in onze praktijk. We bekijken samen met u wat niet-invasieve verjonging voor u kan betekenen.
Bekijk ook